Η ομάδα του νεφρολογικού κέντρου

Ειδικός Νεφρολόγος

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Σόφιας. Υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ. Σιδηροκάστρου Σερρών. Στα πλαίσια της ειδικότητας της Νεφρολογίας ειδικεύτηκε για 2 χρόνια στην Παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και 4 χρόνια στην νεφρολογική κλινική του Γ.Ν. Καβάλας εκ των οποίων 1 εξάμηνο στην Κλινική Μεταμοσχεύσεων του Γ.Ν Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του προγράμματος ΔΠΜΣ "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ: ΔΙΚΑΙΪΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ" του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης - Τμήμα Ιατρικής.

Φωλίδης Παναγιώτης  - Καρδιολόγος

Καρδιολόγος

Απόφοιτος της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου MASARYK UNIVERCITY, BRNO, Τσεχία. Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου στο περιφερειακό ιατρείο Κορινού Πιερίας. Στα πλαίσια της ειδικότητας της καρδιολογίας ειδικεύτηκε για 2 έτη στην παθολογική κλινική Καβάλας , για 2 έτη στην καρδιολογική κλινική του ΓΝ Κιλκίς και 2 έτη στο ΓΝΘ Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.Εξειδικεύτηκε στη δυναμική υπερηχογραφεία (stress echo) και στο διοισοφάγειο  υπερηχογράφημα στο ΓΝΘ Αχεπα Θεσσαλονίκης. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της Πρωτοβάθμιας φροντίδας (πρώην συνεργάτης του ομίλου της Βιοιατρικής Θεσσαλονίκης , συνεργάτης των ιδιωτικών διαγνωστικών εργαστηρίων Πλάτωνας Θεσσαλονίκης ).

 

Ειδικός Νεφρολόγος

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πλόβντιβ. Υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ Αγιάς Λάρισας. Στα πλαίσια της ειδικότητας της Νεφρολογίας ειδικεύτηκε 2 χρόνια στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και 4 χρόνια στη Νεφρολογική Κλινική του Π.Γ.Ν.Πατρών. Διδάκτορας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας - Τμήμα Ιατρικής με τίτλο διδακτορικής διατριβής "Μήκος των τελομερών και δραστικότητα της τελομεράσης σε Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια τελικού σταδίου".

Άλφα Νεφρολογικό Κέντρο Διεύθυνση: Λεωφόρος Ιασωνίδη 102, Κατερίνη • Τ.Κ. 60134 • Τηλ. 2351022300 / 2351046813 • Φαξ 2351030050 • Email: info@alphanefros-katerini.gr