Η ομάδα του νεφρολογικού κέντρου

Ειδικός Νεφρολόγος

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Σόφιας. Υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ. Σιδηροκάστρου Σερρών. Στα πλαίσια της ειδικότητας της Νεφρολογίας ειδικεύτηκε για 2 χρόνια στην Παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και 4 χρόνια στην νεφρολογική κλινική του Γ.Ν. Καβάλας εκ των οποίων 1 εξάμηνο στην Κλινική Μεταμοσχεύσεων του Γ.Ν Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του προγράμματος ΔΠΜΣ "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ: ΔΙΚΑΙΪΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ" του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης - Τμήμα Ιατρικής.

Ειδικός Νεφρολόγος

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στο Κ.Υ Τσοτυλίου Κοζάνης. Στα πλαίσια της ειδικότητας της Νεφρολογίας ειδικεύτηκε 2 χρόνια στην Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Θ Γ Παπανικολάου, 10 μήνες στη Νεφρολογική Κλινική του Γ.Ν. Κομοτηνής και 4 χρόνια στη Νεφρολογική Κλινική του Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του προγράμματος Ιατρική Ερευνητική Μεθοδολογία της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ και υποψήφια διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Στεφόπουλος Χρήστος - Καρδιολόγος

Καρδιολόγος

Απόφοιτος της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως ιατρός μονάδας στο Λιτόχωρο Πιερίας και στο Πρωτοκλησι Έβρου. Υπηρέτησε την υπηρεσία υπαίθρου στο άγονο περιφερειακό ιατρείο Μεσοχώρας Τρικάλων. Στα πλαίσια της ειδικότητας της καρδιολογίας ειδικεύτηκε για 2 χρόνια στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Καρδίτσας και για 4 χρόνια στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο. Εξειδικεύτηκε στη δυναμική υπερηχογραφία (stress echo) και στο διοισοφάγειο υπερηχογράφημα στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο και στο ΓΝ Παπαγεωργίου και έλαβε την ανάλογη πιστοποίηση μετά από εξετάσεις του Υπουργείου Υγείας. Είναι μέλος ερευνητικής ομάδας του αιμοδυναμικού εργαστηρίου της Πανεπιστημιακής καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Άλφα Νεφρολογικό Κέντρο Διεύθυνση: Λεωφόρος Ιασωνίδη 102, Κατερίνη • Τ.Κ. 60134 • Τηλ. 2351022300 / 2351046813 • Φαξ 2351030050 • Email: info@alphanefros-katerini.gr