Specialiste Nefrologe

Diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë së Universitetit Aristoteleio të Selanikut. Ajo përfundoi shërbimin e saj të detyrueshëm rural në Qendrën Shëndetësore të Tsotyli në Kozani. Si pjesë e specializimit të saj në Nefrologji, u trajnua për 2 vjet në Klinikën e Patologjisë së Spitalit të Përgjithshëm të Selanikut G. Papanikolaou, 10 muaj në Klinikën e Nefrologjisë të Spitalit të Përgjithshëm të Komotinisë dhe 4 vjet në Klinikën e Nefrologjisë së Spitalit të Përgjithshëm të Selanikut Ippokrateio. Është mbajtëse e diplomës Master në Metodologjinë e Hulumtimeve Mjekësore nga Fakulteti i Mjekësisë së Universitetit Aristoteleio të Selanikut dhe kandidate PhD e Fakultetit të Mjekësisë së Universitetit Aristoteleio të Selanikut.

Alpha Dialysis CenterAdresa: Leoforos Iasonidi 102, GR-60134, Katerini • Tel. +302351022300 / +302351046813 • Faks +302351030050 • Email: info@alphanefros-katerini.gr