Ofrime & Shërbime

Ambjente moderne prej
1200 τ.μ.

30 shtrate
dialize

Deri në
180 pacientë

Pavijone të posaçme
(trajtim, hepatit B, rekuperim)

TV
personal & kabllor

Internet
me shpejtësi të larta

Ambulancë

Parkim

Për çfarë ka nevojë vizitori-i siguruari evropian

  1. Kartë Evropiane të Sigurimit Shëndetësor.
  2. Shënim Informativ nga mjeku kurues i qendrës së dializës, në të cilin do të shkruhet historiku personal, kushtet e dializës dhe medikamentet që merr pacienti i dializës.
  3. Analizat e fundit të gjakut, në të cilat do të përfshihen edhe teste për virusin e Hepatitit B dhe C, dhe HIV.

Shënimi informativ dhe analizat e gjakut duhen dërguar me mail ose faks në Repartin tonë të Dializës Kronike një javë përpara datës së ardhjes, dhe pacienti duhet t’i ketë me vete gjatë ardhjes.

Katerini

Greqia: Vendi i diellit dhe detit.

Katerini: qyteti i perëndive. Ndërtuar në rrëzë të malit të Olimpit, me një bregdet të pafund, që shtrihet për 80 kilometra, me qindra struktura akomodimi që nga Korinos e deri në Neoi Poroi. Në Katerini, aty ku pushimet zgjasin gjatë gjithë vitit, fshihet një botë e mbushur me atraksione turistike dhe surpriza.

Mainland Greece Olympos

Alpha Dialysis CenterAdresa: Leoforos Iasonidi 102, GR-60134, Katerini • Tel. +302351022300 / +302351046813 • Faks +302351030050 • Email: info@alphanefros-katerini.gr